Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs stilist protezist unghii false
1800 lei
Brand
Academia Creative Beauty
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Academia Creative Beauty va pune la dispozitie cele mai cerute cursuri profesionale de pe piata! Lucram numai cu produse profesionale premium (Get Nails, Cupio, pentru cursurile de unghii false si Neicha, pentru cursurile de aplicare gene false).

# Curs Stilist Protezist de Unghii False
# Curs Aplicare Gene False Fir cu Fir 1D, 2D si 3D
# Curs Stilizare Pensat Sprancene

Mai multe detalii: Tel: 0767.605.047
Locatia noastra : Str. Academiei nr.7, Bucuresti (Piata Universitatii).
Inscriei: http://academy-beauty.ro/inscriere/

In cadrul cursurilor noastre, primesti inclusiv notiuni de psihologie, astfel incat sa abordezi clientele intr-un mod corect, inveti ce inseamna managementul banilor si a timpului, inveti sa gestionezi totul in jurul meseriei pe care ti-ai ales-o.

Academia Creative Beauty va ofera suportul total de care aveti nevoie, pentru a deveni profesionist in domeniul ales. Va punem la dispozitie sali de curs dotate modern, formatori cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate. Cursurile noastre de calificare sunt acreditate de catre, Ministerul Muncii si al Invatamantului si sunt recunoscute atat in tara, cat si pe teritotiul Uniunii Europene.

Cursurile se desfasoara dupa o programa autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatie, si sunt structurate intr-o parte teoretica si una practica. Cursurile Academiei Creative Beauty te invata sa fii cel mai bun, sa te autodepasesti, incurajandu-te in acelasi timp sa iti explorezi si sa iti extinzi partea creativa.

Te vom sprijini pe tot parcursul cursului si iti vom oferi indrumare personalizata pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele. Te vom ajuta sa te dezvolti nu doar pe plan profesional, ci si pe plan personal. Vei invata cum sa iti gestionezi timpul si banii, cum sa comunici eficient cu clientii si cum sa iti construiesti o afacere de succes.
Absolventii Academiei Creative Beauty au o rata de succes foarte mare si sunt foarte cautati de saloanele de infrumusetare din toata tara.
Industria frumusetii este in continua expansiune, oferind numeroase oportunitati de cariera pentru absolventii cursurilor Academiei Creative Beauty.
Din Gura in Gura